EL CIM. Plaça del Munt, s/n - 08211 Castellar del Vallès (Barcelona) +34 93 714 59 39

Nosaltres, la tercera generació familiar, us proposem entrar a descobrir una nova etapa més moderna, més actual, amb més empenta que mai. Etapa d’idees i esforços en la que pretenem ser una projecció de vosaltres mateixos, de les vostres idees, de les vostres emocions, de les vostres il·lusions i dels vostres somnis.

Tot l’equip de “EL CIM” ens esforçarem per que, sempre, pugueu reviure aquell dia. Per que només hagueu de tancar els ulls i volar cap a aquell moment únic i irrepetible de les vostres vides. I, això, només podrem fer-ho si ens emocionem plegats, si somiem plegats, si ens il·lusionem plegats. En definitiva, si ens permeteu formar part del vostre gran moment.

Fem-ho junts i el somni esdevindrà realitat. Aleshores, i només aleshores, estarem plenament satisfets amb el vostre gaudi, que també serà el nostre.

Benvinguts a la que és, des d’ara, la vostra casa.

Marta i Pep

Serveisper a bodes

Cerimònia civil

Si la vostra opció es celebrar una cerimònia civil, us oferim la possibilitat que aquest sigui oficial i a les nostres instal·lacions. És a dir, no haureu de desplaçar-vos a ajuntaments o registres civils a celebrar el vostre matrimoni ni haureu de contractar cap actor el dia de la celebració. Us informarem de què i com cal fer-ho. Res és més senzill.

Cerimònia religiosa

Si, en canvi, opteu per una cerimònia religiosa, a bo i tocar de EL CIM i en un entorn d’una bellesa singular, tenim una petita parròquia amb capacitat de fins a 90 convidats: la Parròquia de Sant Feliu del Racó d’estil preromànic.

I si sou més convidats, a pocs minuts més de EL CIM, a Castellar del Vallès, trobareu aquesta bonica església, que per la seva inigualable bellesa i majestuositat és coneguda com la catedral del vallès: l’Església de Sant Esteve, d’estil neogòtic.


Altres serveis

Una forma més de personalitzar el vostre esdeveniment és dotar-lo d’una àmplia llista de possibilitats que, finalment, afavoriran la comoditat i l’exclusivitat del vostre dia.

Aquests no són altres que tots una llista de serveis integrals, oferts pels nostres col·laboradors (fotògrafs, músics, floristes, animadors, cuidadors infantils, etc.) que us oferiran tot un ventall de possibilitats a fi de simplificar les vostres gestions i per a què, en definitiva, el dia del vostre casament només hagueu de pensar en gaudir intensament.


Title

undefined
undefined

ElsEspais

La Terrassa-Mirador. A l’avantguarda de la finca, i envoltat d’un paratge boscós, natural i verge és, amb tota seguretat, l’escenari ideal per a les cerimònies civils i pels aperitius, sempre sota l’aguait i el testimoniatge, majestuós i vigilantment amorós, de La Mola.

El Jardí. Un entorn, senzillament màgic, orogràficament integrat a l’entorn del parc natural de St. Llorenç, configurat en forma de terrasses tot mantenint la bellesa de la vegetació autòctona: pi, arboç, bruc, boix, roure, romaní i farigola… tot musicat per un petit rierol i el seu sonor salt d’aigua, constituint una xarxa de caminets i petits espais on, de ben segur, tindreu un lloc inigualable per fer-vos un reportatge fotogràfic enmig de la més pura natura.

L’Habitació de la Núvia. Disposareu d’una clau. Una clau que obre una petita i bufona habitació. Una habitació confortablement habilitada amb les seves butaques i el seu tocador i grans miralls. Habitació per guarir les vostres pertinences, per tenir un petit espai d’intimitat, per compartir-vos qualsevol secret d’aquest que serà, de ben segur, el dia més especial de les vostres vides.


LesSales

Disposem de dues sales que prenen el nom de les dues grans carenes que configuren el Coll d’Estenalles, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de L’Obac:
Sala La Mola. La germana gran. Majestuosa, àmplia, diàfana i totalment exterior. Amb capacitat de fins a 300 persones i que integra la discoteca. Està dotada de totes les eines de la més clàssica modernitat i, a la vegada, de tots els elements d’última generació.

Sala Montcau. La germana petita, i no menys important, escortada per una gran xemeneia situada al fons és, també, totalment exterior. Amb una capacitat, aquesta, de fins a 120 persones. Sala que, en funció dels vostres criteris de selecció, tant la podem utilitzar per realitzar cerimònies, cocktails o, també, com a discoteca, en substitució de la primera.Superfície: 355 m2
Banquets: 300 persones
Còctel: 450 persones
Escola: 160 persones
Teatre: 420 persones

Superfície: 133 m2
Banquets: 120 persones
Còctel: 160 persones
Escola: 60 persones
Teatre: 200 persones

Aperitius per triar
0

Buffets diferents
0

Capacitat de convidats
0


LaCuina

La cuina de EL CIM té també noms propis: el Pep i la Sarai, sense oblidar cadascun dels membres del seu gran equip.

Cuina forjada amb el devenir d’uns quants anys i que ha sabut integrar, a la cuina dels esdeveniments, la cuina clàssica i mediterrània, la cuina d’autor, minimalista, mol.lecular i d’avantguarda, sempre amb respecte al producte, a la qualitat i a la delicadesa del moment que sap que compartirà.

Relaxeu-vos, deixeu-vos endur, mireu molt, oloreu més, tasteu tot, sentiu i gaudiu de la experiència que, també, ho és nostra. Nostra des del saber fer i, sobre tot, des la nostra contínua transformació.

LesValoracions

  • Ens vam casar el passat 7 de juliol al Cim, i l’experiència va ser boníssima. El lloc preciós, el menjar molt bo, l’atenció perfecta. Totalment recomanable! Va ser el primer lloc que vam visitar quan vam decidir casar-nos i de seguida ens va captivar. Ens va atendre el Pep, i la seva proximitat i simpatia va fer-nos sentir com a casa des del primer moment. Més tard vam conèixer la Marta i ha sigut un encant des del primer dia. El dia del casament va ser l’Alba qui va estar en tot moment amb nosaltres, i també va ser perfecta. No ens vam haver de preocupar de res, tan sols de gaudir del nostre dia! Així que voldríem felicitar a tot l’equip del Cim per la gran feina que fan!
    Montse Llucià Ollé
    Montse Llucià Ollé
  • Des de el primer moment vam saber que seria el nostre lloc, no solament per la ubicació i les vistes que son precioses, si no pel tracte rebut des de el primer minut! Sou un encant i uns professionals de cap a peus! Estem molt contents d'haver pogut celebrar el nostre casament amb vosaltres i que tot sortís amb unes expectatives més que altes! Gràcies de tot cor, tant a tu Marta com al Pep.
    Alba Lloret
    Alba Lloret

LaUbicació

Al bell mig de les comarques del Vallès Occidental i del Bages, a meitat camí del parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, davant el majestuós paisatge que aquest ens ofereix, trobareu el restaurant El Cim Esdeveniments, conegut històricament com l’Hostal del Cim.
Bo i passat Castellar del Vallès, direcció a Sant Llorenç, només cal prendre la cruïlla a l’esquerra direcció Sant Feliu del Racó i seguir les indicacions que us guiaran fins la Plaça del Munt, on ja veureu els jardins i la finca.
Decidiu-vos, aparqueu i entreu. Aleshores oblideu-vos de tot i dediqueu-vos només al gaudi. Nosaltres us acompanyarem.

EL CIM Esdeveniments
Plaça del Munt, s/n – 08211 Castellar del Vallès (Barcelona)

Com arribar

GPS: 41.6248611, 2.0548113


 

Les dades facilitades per vostè, s’incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de El Cim Esdeveniments, degudament inscrit davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat d’atendre la present relació.

Les dades són confidencials i d’ús exclusiu de El Cim Esdeveniments, responsable del fitxer i amb domicili a Plaça del Munt, s/n – 08211 Castellar del Vallès (Barcelona). Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit a l’adreça anteriorment citada.